Mobilize Impact-Proof 2-pack Screen Protector Samsung Galaxy S5 Mini (MOB-SPIP-S5MI)

12,98
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Mobilize Impact-Proof 2-pack Screen Protector Samsung Galaxy S5 Mini (MOB-SPIP-S5MI)

De perfecte bescherming voor het scherm van uw toestel is een screen protector! De Mobilize Screen Protector biedt een goede bescherming, maar wie zijn toestel nog beter wil beschermen gaat een stapje verder en kiest voor de Mobilize Impact-Proof Screen Protector. De Impact-Proof Screen Protector is slechts een fractie dikker als een standaard screen protector, maar bevat unieke beschermende eigenschappen.

Waar een standaard Mobilize Screen Protector beschermt tegen het bekrassen van het display, beschermt de Impact-Proof Screen Protector ook tegen val- en stootschade. Meer dan 99% van alle schade die ontstaat aan het display, kan worden voorkomen met de Impact-Proof Screen Protector. Daarnaast beschermt hij uiteraard ook tegen het bekrassen van het display zoals een standaard screen protector. De screen protector is eenvoudig aan te brengen, 99% lichtdoorlatend en vrijwel onzichtbaar op uw toestel. Inhoud:
? 2x Impact-Proof Screen Protector
? Microvezel doekje voor het verwijderen van stof en vet
? Scraper voor het verwijderen van eventuele luchtbellen KenmerkenAccessoires: Screen protectorKleur: TransparantType Screenprotector: Impact-ProofMerk toestel: SamsungGeschikt voor o.a.: Galaxy S5 Mini

Specificaties

Geschikt voor
Geschikt voor merk : Samsung
Geschikt voor : Galaxy S5 Mini

Kenmerken
Kleur : Wit

Productinformatie
Model : Galaxy S5 Mini
Artikelnummer : MOB-SPIP-S5MI
EAN : 8718256062766

Materiaal:
Plastic
Voorraad: