ITSkins Spectrum cover voor Apple iPhone 11- Level 2 bescherming - Transparant

19,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
transparant

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over ITSkins Spectrum cover voor Apple iPhone 11- Level 2 bescherming - Transparant

Spectrum Clear is gemaak van Impacthane, dit op maat gemaakte polymeer is vervaardigd met de speciale Itskins HEXO-TEK technologie. De Spectrum Clear Case beschermt uw telefoon krachtig met intelligente Drop Safe Protection. Schokken worden geabsorbeerd, afgevoerd en afgestoten door de HEXO-TEK ™ 2.0 Air Pocket-technologie die wordt gebruikt langs de zijkanten, kronen en de 4 hoeken van de Spectrum-behuizing. Dit zorgt voor een slank hoesje die superprestaties biedt met valbescherming van militaire kwaliteit.

Antibacterieel
Toen ITSKINS Impacthane ontwierp, stopten ze niet alleen bij Drop Protection. Het hoesje beschermt niet alleen uw telefoon. Impacthane is verrijkt met nanodeeltjes die onzichtbaar zijn voor het blote oog, maar dodelijk voor microben.

De antibacteriële technologie werkt op cellulair niveau om de groei en reproductie van micro-organismen voortdurend te verstoren. Hierdoor ontstaat een meerpuntsaanval, waarbij het eiwit, het celmembraan, het DNA en de interne systemen van bacteriën, schimmels, gisten, algen en veel voorkomende virussen worden beschadigd. De antimicrobiële afscherming van Impacthane is 24/7 actief. Het doodt de meeste microben bij contact en 99,9% van de microben binnen 2 uur.

- Slank en beschermend
- Beschermd voor vallen tot 3 meter
- Verhoogde hoeken
- Ultrazacht en flexibel
- Ontworpen schokabsorberend ontwerp